16 d’abril 2010

21 mesos


Aquí em teniu amb "biti" i "cass" (casc) passejant per la Garrotxa. Cridava "papi tàpit!!" perquè el papa anés a tota velocitat. M'encanta córrer!
Cada dia estic més gran, més carinyosa i més parladora. També tinc el meu caràcter i faig enfadar als papis perquè no faig cas quan estic a "tete" (terra), m'escapo i no em deixo agafar de la mà.
Canto i ballo tot el dia i segueixo menjant moltíssim i dormint com un liró.
Les vacances de setmana santa van ser genials amb els papes a la Garrotxa. Vaig anar d'excursió amb la motxilla, amb bici i amb tren ("txu, txu!!").
Estic ampliant vocabulari dia a dia i ja parlo de mi mateixa dient "yo" enlloc de "tu" com fa una setmana. Ja sé dir el meu nom: "maniniona" i demano les coses "piupau" (siusplau). Dic "abeu" o "dios" depenent de la despedida i m'encanten les "tuyes" (tortugues). Dic els noms de tots els amiguets de classe i en resum repeteixo totes les paraules igual que un petit lloro. El meu menjar preferit són les "uivas" (olives) i "patatas", així que fer el vermut m'encanta.
Segueixo jugant poc amb les joguines que tinc, només faig cas als estris de cuina que tinc a la meva mida, això si que m'agrada! ah! i les pilotes.
El meu personatge preferit és en "miti mass" (mickey mouse), però la "titi" (kitty), la "mimi" (minnie), la "pupa" (pucca) i el pooh no es queden molt lluny.
La frase de la setmana: "tuya, mita piupau" que vé a dir: tortuga, música siusplau...la meva tortuga musical.
I deixem-ho aquí perquè no parariem...més notícies el mes que vé. 1 "pitó" (petó)!