16 de gener 2010

1 any i mig


Avui he anat a la pelu perquè portava unes grenyes que no em deixaven veure res!! Aquí teniu l'abans i el després en fotos :)
Bon any a tothom!! han estat unes vacances molt xules: he passat el tió a Solsona i els Reis a Puigcerdà. Envoltada d'avis, àvies, iaies, tiets, tatie i un munt de gent que m'estima. En poques paraules, he sigut la reina del mambo! He tingut molts regals però no en faig massa cas, ja que trobo més divertit el telèfon de casa, el mòvil del papa o la mama, l'ordinador, les escombraries, l'aigua que surt del bidet, etc.
La salut sembla que va una mica millor però com que només fa una setmana que he començat la guarde, no es pot cantar victòria encara.
Estic cada dia més espabilada i parlo pels descosits tot i que només s'entenen algunes poques paraules. M'encanta rentar-me les dents (bé, menjar-me la pasta de dents) i jugar a la cuina, la de veritat i la cuineta que tinc a classe. El meu personatge preferit, per ara, és la Kitty. Una altra cosa que em diverteix molt és amagar-me i veure com tothom em busca...jo em quedo inmòvil molta estona fins que em troben.
A casa sóc moooolt riallera i pallassa a tope. Tinc expressions de iaia que fan riure molt als papis però a fora sóc tímida i molt més sèria.
I això és tot per avui. Fins ben aviat!!!